Hungary
☰
All posts
🔍

2018. december 17.
Bemutatkoznak az idei Family Tree snowboardok
Ismerd meg a Burton freeride-vonalának legújabb snowboardjait! A Family Tree-sorozatban kortól és nemtől függetlenül megtalálod a számodra tökéletes szűzhavas deszkát.

A Burton a kezdetektől fogva hatalmas figyelmet fordít arra, hogy a bevezetett innovációik ne csak hangzatos marketingszövegként végezzék, de magas szintű minőség és időtállóság is párosuljon hozzájuk. A folyamatos, évről-évre történő fejlesztés eredménye a Family Tree-széria, ami amellett, hogy freeride felhasználáshoz kínál, környezettudatos gyártással készülő snowboardokat, rendre kísérletezik a legváltozatosabb stílusokhoz passzoló, egyedülálló shape-ekkel és technológiákkal is.
A legsikeresebb formák, mint a férfi kínálatában található Landlord és Flight Attendant, vagy a hölgyek számára tervezett Daytrader pedig rendszeres szereplőjévé válnak a márka felhozatalának.
Az alábbi rövid videós anyagból átfogóbb képet kaphatsz az FT-deszkákról, de ha személyesen is szeretnéd szemügyre venni őket, akkor azt szakszerű segítségnyújtással egybekötve megteheted
a Store13 budapesti üzletében.


2,106 views

Korábbiak

Method: a stílus fokmérője

2,407 views   Write a comment
Itt a Burton Retro kollekciója

1,756 views   Write a comment
BURTON HUNGARY
Telefon: +36 (1) 466-5510
E-mail: info@store13.hu
1113 Budapest, Karolina út 17/b