Hungary
☰
All posts
🔍

2018. január 26.
Hatodik alkalommal csúszták meg a béke szigetét
A wyomingi Grand Targhee Resort adott otthont a Danny Davis, a Mountain Dew és a Snow Park Technologies által megálmodott exkluzív rendezvénynek, a 2017-ben hatodik alkalommal megrendezett Peace Parknak.

A már bőven sorozattá avanzsálódó eseményt ezúttal egy extra rendezvénnyel is megfejelték, hogy aztán az Okemo Resortba szervezett meghívásos selejtező legjobbja egy golden tickettel csatlakozhasson Danny Davisékhez a Peace Park idei évadjában. A győztes, Luke Winkelman lett, aki azon kívül, hogy egy all-inclusive trip keretein belül ellátogathatott a Grand Targhee Resortba, még a világ legjobb slopestyle snowboardosaival is együtt csúszhatott. Olyan arcok csatlakoztak ugyanis az idei showhoz, mint Red Gerard, Sebbe De Buck, Brock Crouch, vagy éppen Scotty James.

Az idei – a szervezők bevallása szerinte – a valaha készült legprogresszívebb Peace Park lett, amiért természetesen ezúttal is a kreatív energiákkal túlfűtött Danny Davis és a legprofibb pályaépítő-brigád, a Snow Park Technologies felelt. A snowparkot ezúttal a szörfözés és a gördeszkázás is alapjaiban ihlette meg, így egy végtelenül kreatív, szokatlan megoldásokkal, félcsővel, bankekkel és kickerekkel teletűzdelt álompálya lett a hosszas tervezés végeredménye.

A Peace Park annak ellenére, hogy összeereszti és megméretteti a legjobb snowboardosok tudását, nem egy tradicionális rendezvény, tulajdonképpen a snowboard-versenyek jövőjét hivatott bemutatni, hiszen a grandiózus, tömegeket vonzó műsor helyett sokkal inkább a sport alapvető értékeire, a kreativitásra és a stílusra fekteti a hangsúlyt. Hogy pontosan hogyan is zajlik ez az elit összejövetel, arról az ABC-n futó World Of XGames műsora készített exkluzív, 22 perces anyagot, ami írásunk alatt teljes egészében megtekinthető.


2,516 views

Korábbiak

Method: a stílus fokmérője

2,407 views   Write a comment
Bemutatkoznak az idei Family Tree snowboardok
2,106 views   Write a comment
BURTON HUNGARY
Telefon: +36 (1) 466-5510
E-mail: info@store13.hu
1113 Budapest, Karolina út 17/b