Hungary
☰
All posts
🔍

2019. január 15.
Mine77: egyedi kollekcióval ünnepli újjászületését Jake Burton
Még egy komoly betegségnek sem sikerült megállítania, továbbra is maximumon pörög a snowboardozás egyik legnagyobb úttörője, a Burton márkacsalád alapítója, Jake Burton Carpenter. Az idén hatvanötödik születésnapját ünneplő legenda nemrégiben mutatta be rengeteg újdonságot felvonultató, egyedi tervezésű kollekcióját, a Mine77-et!

„A termékfejlesztés a véremben van. Egyszerűen imádom. Megszállott vagyok minden egyes részlettel kapcsolatban. Fejlesztek, tesztelek és mindig igyekszem csavarni egyet a termékeinken. Ez egy olyan dolog, amiről egyszerűen képtelen vagyok leakadni. Ez a kollekció egy az egyben az én kreativitásom megtestesítője és egyben egy lehetőség számomra, hogy olyan emberekkel működjek együtt, akik teljes mértékben azonosulni tudnak az én szenvedélyemmel.” – nyilatkozta legújabb kollekciójával kapcsolatban Jake Burton, akiben szinte halálos ágyán fogalmazódott meg saját Burton-vonalának ötlete.

A soft- és hardgood termékeket felvonultató szériáról az egykori Burton rider, Jack Mitrani készített vele egy egészen átfogó, közel tízperces interjút. Ha nincs időtök/türelmetek végigülni a videós anyagot, akkor az alábbi linken - a lényeget szöveges formába öntve - futhatjátok át Jake szavait.

A kollekció egyébként egy speciális, nyolc zsebbel – köztük egy hangszóró tárolására alkalmassal – felszerelt BIB Pantet, egy Bernie Sanders arcképével díszített kabátot, egy sapkával csomagolt bukósisakot, egy hátizsákot, valamint egy Step On kötéssel kompatibilis Strapon bakancsot tartalmaz.


1,476 views

Korábbiak

BURTON HUNGARY
Telefon: +36 (1) 466-5510
E-mail: info@store13.hu
1113 Budapest, Karolina út 17/b