VIDEÓK

Mammoth Kicker és Hip Session

Mammoth Kicker és Hip Session Két szó: “kicker” és “hip”. Ez elég ahhoz, hogy pontosan meghatározzuk ezeket a masszív építményeket, melyek múlt tavasszal a Standing Sideways forgatása idején készültek. Én azért szívem szerint a “huge” szót még hozzátenném, de elég ha csak hozzágondoljátok a Charles Reid, Mikkel Bang, Mark McMorris, Terje Haakonsen, Danny Davis, Seppe Smits, és Kazu Kokubo nyújtotta látottakhoz.
megnézem >>

Nico "Keeps it Real"

Nico Nicolas Müller a tökéletes példája annak, hogy miként lehet tripla cork nélkül is valaki a világ egyik legjobbja. Az ő fejlődése a snowboard sportban merőben eltér a “contest warrior”-ok diktálta iránytól. De hogy pontosan mi is ez, az alábbi videóból kiderül.
megnézem >>

Standing Sideways Slams

Standing Sideways Slams Ugye ismerős az érzés, amikor már a levegőben tudjátok, hogy ez fájni fog? Majd a becsapódás, vagy a leakadás után a szemüveg és a sapka a szélrózsa minden irányába repül szét. Nos az ilyen, és ehhez hasonló esésekből láthattok most egy csokorra valót a Standing Sideways kimaradt jeleneteiből.
megnézem >>

Egy nap a Whistleren

Egy nap a Whistleren Ha tudni szeretnétek, milyen érzés lehet a Whistler-i púderben egy köteltelen és felszabadult snowboardozás Stephan Maurer, Mikey Rencz, Mark Sollors, Jeremy Jones és Jussi Oksanen társaságában, nézzétek meg az alábbi videót.
megnézem >>

Terje interjú az X-Games-en

Terje interjú az X-Games-en Mégha ezt a TV-ben nem is láthattuk, de az X-Games gyakorlása alatt feltűnt egy figura, akit mindaddig nem lehetett beazonosítani, míg el nem dördült az a bizonyos jellegzetes Method. Ekkor vált világossá, hogy aki a SuperPipe-ban van nem más, mint Terje Haakonsen. Kapva az alkalmon a Snowboarder Mag-tól Pat Bridges gyorsan meg is interjúvolta őt.
megnézem >>

<<< előző oldal | 1 2 3 4 5 6 | következő oldal >>> 

AK 2L SWASH
Íme a Burton technikailag lefejlettebb felsőruházati terméke! Röviden: mindent tud, amit egy kabátnak tudnia kell!

DAY HIKER PACK
A backcountry egyik nélkülözhetetlen kelléke ez a multifunkcionális 25 literes hátizsák.

BURTON CUSTOM 58
1995 óta az innováció határozza meg a Custom szériát. Most a snowboardozás egy-deszkás válasza minden terepre

SULLIVAN ZIP HOODIE
A Burton streetwear ruházatát is szem előtt tartva, íme az új szezon egyik kedvelt darabja

B-SIDE JACKET
A gyapjú hatást keltő, szél-és víztaszító anyag tökéletesen passzol a B-Side ósulis szabásához.

MOTO (AKCIÓS!)
Több snowboardos használja a Burton Motot, mint bármely más bakancsot a világban. Ez a minőség garanciája. Most akciósan!

COMBO
Technikai snowboard kesztyű olyan ridereknek, mint Mark Sollors, Mikey Rencz vagy Charles Reid. És természetesen Neked!

JEANS SNOW PANT
A dupla McTwist-et nem garantáljuk, de hogy szárazon tart, azt igen! Mindezt a legmodernebb, lélegzős GORE TEX anyag felhasználá

ROAST BEEF
Igazi Vintage külső, a 21. század képére formálva. A sapkán lévő “method” felirat pedig még nem kötelez semmire...

TWC STANDARD 59 (AKCIÓS!)
Shaun White Pro modell. Ennél a deszkánál Shaun minden igényét számításba vették, majd a földi halandók lehetőségeihez hangolták© 2017 Contact Bt - Minden jog fentartva! - info [kukac] burton.hu
Ajánlott böngészők: Mozilla Firefox 9+, Apple Safari, Google Chrome
Powered by NeoPort CMS & Multimedia Engine (v6.0 - code name: "Universe")
dsgn: syncroneyez