HÍREK, ESEMÉNYEK

Kettős Burton győzelem a 2013-as BEO Hafpipe versenyén

Kettős Burton győzelem a 2013-as BEO Hafpipe versenyén A Burton European Open-en az időjárás idén nem kedvezett a ridereknek. A slopestyle döntők eltörlése után csak reménykedni lehetett, hogy a másnapi félcső versenyre kitisztul Laax ege, ami nagyjából meg is történt, bár a lányok még tejködben voltak kénytelenek lenyomni a menetüket. A 16 éves Arielle Gold-ot azonban még a rossz látási viszonyok sem tudták megállítani az arany érem megszerzésében. (lásd kis fotó)
tovább >>

A felejthetetlen frontside 540!

A felejthetetlen frontside 540! Az 1260-ak és a tripla cork-ok világában egy lassan forgó, stílusos frontside 540-re még mindig felkapjuk a fejünket. És hogy ez miért van így, arra könnyű válaszolni, hiszen annak ellenére, hogy a fs 540 technikailag nem számít manapság valami nehéz trükknek, szépen kivitelezni korántsem olyan könnyű.
tovább >>

Burton European Open 2013

Burton European Open 2013 Mint már annyiszor, idén is a svájci Laax ad otthont a Burton European Open-nek, melyen ezúttal 12 országból, megközelítőleg 200 versenyző érzett magában elég önbizalmat a rajthoz álláshoz.
tovább >>

Marko Grilc nyerte a Burn Style Session-t az innsbrucki Billabong Air & Style-on!

Marko Grilc nyerte a Burn Style Session-t az innsbrucki Billabong Air & Style-on! Európa legnagyobb múltú snowboard versenye az Air&Style idén ünnepelte 20. évfordulóját. Különleges hétvégét tudhatunk magunk mögött, hiszen az Air&Style összehozza a sportág jelenlegi ikonjait és az elmúlt két évtized legendáit, akik a Burn Style Session keretében mutatták meg, milyen az, amikor csak a stílus számít!
tovább >>

Nose Press - presszió nélkül!

Nose Press - presszió nélkül! A Burton méltán népszerű Tric Trac sorozatában most a NosePress van soron. Ahogy, azt már bizonyára jól tudjátok a március első hétvégéjén megrendezésre kerülő Make Some NOiSE snowboard hétvége pénteki nyitó programja a NosePress Jam, amellyel Makács Zoli barátunk emléke előtt adózunk.
tovább >>

<<< előző oldal | 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 | következő oldal >>>
 

AK 2L SWASH
Íme a Burton technikailag lefejlettebb felsőruházati terméke! Röviden: mindent tud, amit egy kabátnak tudnia kell!

DAY HIKER PACK
A backcountry egyik nélkülözhetetlen kelléke ez a multifunkcionális 25 literes hátizsák.

BURTON CUSTOM 58
1995 óta az innováció határozza meg a Custom szériát. Most a snowboardozás egy-deszkás válasza minden terepre

SULLIVAN ZIP HOODIE
A Burton streetwear ruházatát is szem előtt tartva, íme az új szezon egyik kedvelt darabja

B-SIDE JACKET
A gyapjú hatást keltő, szél-és víztaszító anyag tökéletesen passzol a B-Side ósulis szabásához.

MOTO (AKCIÓS!)
Több snowboardos használja a Burton Motot, mint bármely más bakancsot a világban. Ez a minőség garanciája. Most akciósan!

COMBO
Technikai snowboard kesztyű olyan ridereknek, mint Mark Sollors, Mikey Rencz vagy Charles Reid. És természetesen Neked!

JEANS SNOW PANT
A dupla McTwist-et nem garantáljuk, de hogy szárazon tart, azt igen! Mindezt a legmodernebb, lélegzős GORE TEX anyag felhasználá

ROAST BEEF
Igazi Vintage külső, a 21. század képére formálva. A sapkán lévő “method” felirat pedig még nem kötelez semmire...

TWC STANDARD 59 (AKCIÓS!)
Shaun White Pro modell. Ennél a deszkánál Shaun minden igényét számításba vették, majd a földi halandók lehetőségeihez hangolták© 2017 Contact Bt - Minden jog fentartva! - info [kukac] burton.hu
Ajánlott böngészők: Mozilla Firefox 9+, Apple Safari, Google Chrome
Powered by NeoPort CMS & Multimedia Engine (v6.0 - code name: "Universe")
dsgn: syncroneyez